Minőségpolitika

MINŐSÉGPOLITIKÁNK

A FireDeTec Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. célkitűzése, hogy szolgáltatása megfeleljen a minőségi követelményeknek, és a megrendelők igényeit minden esetben az általuk elvárt minőségben teljesítse, figyelembe véve a társadalmi követelményeket.

A FireDeTec Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. vezetése ezen cél elérése érdekében elkötelezte magát az MSZ EN ISO 9001 szabvány szerinti minőségirányítási rendszer bevezetése és fenntartása mellett, valamint célul tűzte ki a minőségirányítási rendszer független féllel történő tanúsíttatását.

A FireDeTec Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. törekszik arra, hogy megrendelői megbízható partnernek tekintsék a céget, melyet a megrendelői igényeknek megfelelő, kiváló minőségű szolgáltatás megvalósításával kíván elérni és folyamatosan fejleszteni.

A FireDeTec Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. vezetése a társaság minden munkatársától megköveteli, hogy a kitűzött célok teljesítése érdekében, a minőségirányítási rendszer előírásait betartva a szaktudása és gyakorlata alapján elvárható legkörültekintőbb módon végezze a munkáját